Faust – SAISPE (Video)

1904039_678194905571204_328637381_n

Faust se prezinta ca fiind un tanar emcee din Pitesti, membru Hiphoplive Crew si un impatimat timpuriu al culturii hip’hop.

Artistul marturiseste ca pasiunea sa pentru rap ( in special ) a aparut inainte de adolescenta , cand inca  constientizarea acestui fapt nu atinsese un nivel inalt. Factorul principal ce i-a adus fata in fata atat de timpuriu (” prin clasa a 4-a deja eram into hip hop“) a fost mediul apropiat / anturajul ce l-a expus direct la acest gen de muzica.

Ca fiecare dintre noi, indiferent de job/statut, pornim catre vis pe un prim drum.

Primul contact direct cu scena si publicul, are loc in 2010 , in clubul bucurestean Wings, in deschidere la concertul lui Cedry2k – urmand apoi o serie de battle-uri unde a fost prezent Dragonu, printre alte nume.

Desigur ca, atunci cand apetitul pentru muzica si nu numai pentru arta in general, este deschis, acesta trebuie hranit din ce in ce mai mult, pana se ajunge la un moment cheie numit : Evolutie.

In 2012 Faust se inscrie la Battle Mc, continuand traditia si in 2013 unde ajunge pana in finala. De-a lungul drumului sau, au loc o serie de colaborari  cu nume precum : Forsaar, ILLusionist, Bluu , Gun Fu, Complexu1, Dj Pilu, Dj Al*Bu si Omu Gnom.

In 2014, Faust s-a gandit sa-si incorporeze gandurile, trairile si  pasiunea pentru rap intr-un prim album! Albumul va fi lansat in luna aprilie si a fost botezat “Taramul Nicaieri” . Pot spune doar ca e un album bipolar ce vrea a scoate in evidenta contraste.

Pana una alta, Faust lanseaza piesa numita “Saispe“, extrasa de pe album, piesa ce-l promoveaza.

Instrumental: Metal Explosions

De animatie s-a ocupat Dorel Gnatiuc.

Echipa Hiphoplive va ureaza auditie placuta si stati geana pe Faust !

)

Distribuie

Comments

comments