FC DNB (Psihotrop, Gojira & Planet H) lansează album pe 28 mai

FC DNB, o trupă inovatoare în industria muzicală a drum & bass-ului autohton, anunță lansarea primului lor album intitulat “FC DNB”. Proiectul a fost început în urmă cu mai puțin de un an, iar această lansare reprezintă o etapă importantă în evoluția lor artistică și demonstrează angajamentul trupei de a aduce un suflu proaspăt și energie explozivă pe scena muzicii electronice.

Trupa este formată din Gojira & Planet H, două figuri remarcabile cu ștate vechi în scena muzicală, și tânărul MC Psihotrop, unul dintre cei mai carismatici și versatili artiști români. Acești trei maeștri ai sunetului se completează perfect, aducând o nouă viziune artistică în lumea drum & bass-ului.

Albumul “FC DNB” conține 11 piese incendiare, care explorează o gamă largă de influențe muzicale. De la bass-ul puternic și ritmurile captivante, până la versurile inteligente și flow-ul distinct, fiecare piesă este o experiență sonoră memorabilă.

Lansarea oficială a albumului “FC DNB” va avea loc pe 28 mai 2023, pe toate platformele de streaming, iar evenimentul de lansare va fi pe 10 iunie, la Grădina Monteoru (București).

Distribuie

Comments

comments