Graffiti Demo @ Street Heroes Spring Break, 5 mai 2012.

A doua zi a festivalului autohton de cultura urbanaƒ, Street Heroes Spring Break, aflat la cea de-a treia editie anul acesta, a adunat ieri, in parcul Tineretului din Bucuresti, numerosi “eroi ai strazii“, veniti sa asiste la o competitie sportiva extraordinara (role, bmx, skateboarding), la un show marca “urban lifestyle” (breaking, graffiti) precum si la concert (Bass Turbat).
Cei prezenti in parcul Tineretului in cea de-a doua zi a festivalului (5 mai) au avut ocazia sa urmareasca pe tot parcursul zilei un demo impresionant de graffiti.Pasionatii de writing dar si curiosii s-au adunat in jurul celor 5 panouri pentru a urmari unii dintre cei mai buni 5 writeri autohtoni dand culorilor viata pe panourile albe.
Sub ochii nostri, piesele au evoluat de la ora la ora incantand publicul.Tema demonstratiei a fost data chiar de numele festivalului: Street Heroes Spring Break.
Astfel, pe panouri writerii au realizat cu ajutorul spray-urilor diferite personaje sugestive aplicand o tehnica a detaliului excelenta, asa cum era de asteptat.

Urmarind demonstratia, am vrut sa i-au si pulsul publicului.Asa am aflat ca unora le-ar fi placut sa urmareasca o competitie de graffiti, in loc de o demonstratie (care a mai avut loc la si la cea de-a doua editie Street Heroes), altora le-ar fi placut sa aibe posibilitatea de a participa la un concurs de graffiti in cadrul festivalului.Cei mai multi au fost insa multumiti de organizarea demoului.

Nu ma ocup cu graffiti.Dar chiar imi place.Aici am ocazia sa vad ceva real, sa vad cum se materializeaza un desen, sa realizez cat de complexa este de fapt toata treaba” a spus Andrei.

Organizarea este foarte ok.Cei mai buni 5 writeri bucuresteni participa la acest demo.Concurs insa ar trebui sa faca la editia mare din toamna.” a spus Time

Cam aiurea.Nicaieri nici pe facebook da’ nici pe pagina oficiala Street Heroes nu a aparut nimic legat de o preselectie sau de inscrierea la demoul de graffiti.Dar e ok oricum

E frumos sa vii in parc,sa stai la umbra, sa asculti muzica buna, sa fii printre o multime de oameni, sa-ti savurezi berea, sa inhalezi vapori de aerosol si sa urmaresti o demonstratie live de graffiti.E foarte deconectant.

Copii si adolescenti, grafferi sau nu vin si stau cateva minute, pleaca, apoi se intorc din nou.Graffiti is alive and rolling!” – Ana.

Mai jos, galeria foto a demoului de graffiti..

Foto:
Vitamina C /Hiphoplive
Alexandra Lungu

Distribuie

Comments

comments