Graffiti: OUTSIDE IN – Art in the Streets

OUTSIDE IN este un film care reflecta viziunea pozitiva a conducerii Muzeului de Arta Contemporana (Los Angeles, SUA) despre graffiti.Cei din conducere sustin si promoveaza arta stradala si in cadrul expozitiei Art In The Streets care este gazduita de muzeu.In film sunt prezentati artisti renumiti precum Shepard Fairey, Lee Quinones, lesin, Futura, Cartoon Domnule, REVOK, Martha Cooper si Invader.
Regizorul Alex Stapleton a documentat in filmul sau procesul de creatie al artistilor, problemele lor cu legea dar si evolutia artistilor care ajung ca de pe bancheta din spate a unei masini de politie sa-si castige respectul si faima.

[vimeo id=”36179600″ width=”600″ height=”350″]

Despre expozitia ART IN THE STREETS (SUA)..

Expozitia prezinta evolutia graffitiului si a artei stradale din 1970 pana in prezent.Fenomenul graffiti este deja unul global, se manifesta in toate tarile, orasele si strazile, artistii folosindu-se de un limbaj vizual inedit si colorat pentru a transmite un mesaj trecatorilor care raman sau nu nepasatori la vederea desenelor.

Artistii care au contribuit la realizarea expozitiei sunt: Fab 5 Freddy (New York), Quinones Lee (New York), Futura (New York), KilgallenMargaret (San Francisco) , lesin (New York), Shepard Fairey (LosAngeles), Os Gemeos (São Paulo), Craig R. Stecyk III, Chaz Bojórquez si JR (Paris).Lor li se alatura insa si nume cunoscute publicului larg precum: Mister Cartoon, RETNA, SABER, REVOK, si RISK.

Distribuie

Comments

comments