Graffiti: Writers Bench – MAD C

De-a lungul istoriei, in orasul american New York au existat anumite locuri de intalnire ale grafferilor, cunoscute ca Writers Bench.Aceste locuri de intalnire se gaseau adesea in statiile de metrou pentru ca writerii sa poata admira, fotografia si comenta lucrarile realizate pe garniturile de metrou.
Ultima locatie unde s-a petrecut acest fenomen a fost statia de metrou 149th Street Grand Concourse din Bronx. Aceasta locatie a fost frecventata din 1970 pana la declinul graffitiului realizat pe trenurile de metrou, la sfarsitul anilor 1980.In ziua de azi writerii nu se mai intalnesc la acea locatie dar cu toate acestea, obiceiul s-a transmis generatiilor urmatoare pana in zilele noastre asa ca writerii au si in ziua de astazi anumite locuri in care se intalnesc.Ei se intalnesc adesea in statii de metrou sau gari pentru a fotografia, comenta si admira panelele care sunt purtate de la un cap la altul al orasului sau chiar al tarii prin intermediul trenurilor.

In toata lumea exista o sumedenie de writeri care dezvolta diferite stiluri unice si interesante pe care noi insa nu le putem vedea din pacate decat in poze sau in filmulete.

HipHopLive va prezenta saptamanal un writer care are un stil cat mai original cu scopul de a crea un fel de “writers bench” virtual unde toata lumea este libera sa-si dea cu parerea despre grafferi sidespre  stilurile abordate de acestia.

Astazi v-o prezentam pe MAD C, una dintre cele mai cunoscute fete din lume care activeaza in domeniul graffitiului.Acesta abordeaza un stil complex si colorat, folosindu-se de o excelenta tehnica a detaliului care incanta privirea celui care are ocazia sa-i admire piesele.Voi ce parere aveti?

 

 

 

 

 

Distribuie

Comments

comments