Grasu XXL – Blanădeurs feat. Mari & DJ Undoo (Making Of)

Universal Music Romania și Okapi Sound prezintă making of-ul noului videoclip Grasu XXL, „Blanădeurs“, lansat în urmă cu două săptămâni pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Blanădeurs” este extrasă de pe noul album Grasu XXL, „Drumul Spre Succes“, care va fi lansat luni, 23 martie, în format fizic, în toate magazinele de specialitate și în format digital, în iTunes, Deezer, Google Play, GetMusic.ro și nu numai.

Începând de săptămâna trecută, „Drumul Spre Succes” poate fi precomandat din iTunes, iar, odată cu precomanda, vei primi instant trei dintre piesele de pe album: „Turbofin“, „Tare Frate” și „Blanădeurs“.

  • Concurs: Poți asculta albumul „Drumul Spre Succes” înainte de 23 martie împreună cu Grasu XXL și toată gașca Okapi Sound!
  • Tot ce trebuie să faci este să găsești un banner de promovare al albumului în București (la metrou, stații de RATB sau outdoor), să-l pozezi și să distribui poza pe Facebook (+ tag Facebook Okapi Sound) și vei intra în tragerea la sorți prin care poți câștiga una dintre cele 10 invitații la avanpremiera albumului și filmului de scurtmetraj „Drumul Spre Succes“, un eveniment cu circuit închis.

Distribuie

Comments

comments