Hardcore Hooligans #2

Published by

Am vazut editia trecuta cum orasul ravneste dupa afirmare, cum multi artisti buni nu se pot impune in acest joc codat de cei mari – „un bol de vata uda ce te axfiziaza” cum ar zice multi, dar am vazut pasiune, dedicatie, vise prinzand forma, sunete combinandu-se armonios in complexe de beatbox, genii unse liric de un flow acid la BODD, artisti competenti sa ridice o sala la Cypher, si un public de milioane ce stie ce sa, si ce sa nu, inghita, ce au trait cu noi pana dimineata la aceeasi intensitate… am vazut HIP-HOP! Am vazut.. hip-hop! Si asta e motivul pentru care Hardcore Hooligans revine pentru editia a II-a, avem de ce.
Pentru cei ce au prins acest proiect recent, Hardcore Hooligans este un eveniment hip-hop menit sa imbine elementele specifice spre promovarea artistilor locali, noi sau vechi, si de a da sansa valorilor actuale existente.
Mai multe detalii aici

„Hardcore Hooligans” are loc pe data de 31 mai 2013, in clubul Heaven’s Hell, incepand cu ora 22.00 si intinzandu-se cu after party-ul DJ-ilor rezidenti pana in zorii zilei.

Taxa de intrare este de 5 lei, (taxa este platita de public, dar si de artisti – sub forma de taxa de participare, drept suport al evenimentului).

INSCRIERILE SE FAC PE PAGINA “HARDCORE HOOLIGANS” (link mai sus) PRIN MESAJ, SAU PE ADRESA DE MAIL HARDCORE.DOPING@GMAIL.COM !

In editia de fata, se poate alege dintre 3 concursuri/demonstratii de aptitudini, si anume:
– BEATBOX (concurs, ce editia trecuta a nascut legende si a detronat valori bine-stiute in oras, cu 2 runde per. concurent, fiecare avand la dispozitie 40 de secunde, iar finala fiind de 1 minut de caciula. Publicul este juriul, iar castigatorul pleaca acasa cu 200 RON)
– CYPHER (categorie nepremiata, dar foarte ravnita in randul tuturor, ramura ce a creat evenimentul si mentalitatea acestuia, divizata in 2 parti, fiecare gazduind 10 artisti/trupe. Cei inscrisi au posibilitatea de-as arata flow-ul, rimele, si de ce nu, piesele pe negative proprii timp de 4 minute, echivalentul unei piese inregistrate.
– BODD (aka. Macelul din Heaven’s Hell, executia hater-ilor, battle-ul titanilor, sau alte abrevieri din jargou, este categoria in care MC-ii se vor lupta, intr-un sistem piramidal, pentru inca un premiu de 200 RON, criticat de juriu dar si de public, proportii de 3:2 (60%-40%), juriul fiind majoritar in vot. Fiecare concurent are la dispozitie 40 de secunde, aplicandu-se regula de 2 runde de la BEATBOX, in finala timpul alocat devenind 1 minut si 20 de secunde de persoana)

*consultati notitele de pe pagina noastra oficiala pentru reguli amanuntite, extra, sau/si diverse nelamuriri // click aici //

Juriul concursului de BODD este format din:
– Phunk B, membru Paranoia 13
– Lecart, membru Libernote Music

Mijlocul petrecerii este marcat de trupa de dans X’s Dance, ca va sustine o demonstratie de breakdance si street dance, pe colaje proprii.

La vanzare, in cadrul evenimentului dar si inainte, puteti gasi stickere “Hardcore Hooligans”, dedicate.. ahm.. promovarii publice? Da, cred ca asta e termenul legal al „vandalizarii”. In 6 culori diferite, la valoarea de 1,5 RON / 3 bucati, merg ca si turnate.

Niciun participant, al oricarei categorii, nu coboara de pe scena nepremiat, fiecare MC inscris plecand acasa cu un tricou URSUS!

hh4-hiphoplive hh1-hiphoplive hh2-hiphoplive hh3-hiphoplive

Avem si un promo de la Dragonu Ak. 47, Cedry2k, Stres, Dinte, Pistol, Robert Drogatu’, Tecko Starr & Euforic:

Distribuie

Comments

comments