HHK InTreaba, Mujerezz raspunde

„Un june care abia începe să guste din plăcerile vieții, la doar 21 de ani, HipHopKulture privește cu încredere către viitor. Uneori prea naiv, alteori prea tranșant. Uneori încăpățânat, alteori calm, așteptând clipa oportună ca să-și scoată armele de la rastel. Strângem și noi frustrări, culegem și invidii, dar asta se întâmplă doar atunci când muncești cu adevărat. Suntem o mână de oameni care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a acestui tânăr ce poartă cu sine sunetele și imaginile unei culturi stradale izvorâte din realitatea crâncenă, cu tot cu nevoi și nedreptăți, cu tot cu violențe și iubiri neîmplinite.
Și-o să tot bată inima asta, tânără, până ce n-or mai fi urechi să o audă.
10.10.2002. Notați această dată! La mulți ani, HipHopKulture!
Împreună pentru mișcarea Hip-Hop!

Odată cu această mare sărbătoare, serbăm și prietenia noastră cu unul dintre fondatorii label-ului independent Studiou’ Piz@ii.
Porojan – Alexandru Alin a.k.a. Mujerezz este invitatul celui de-al doilea episod «HHK InTreaba, Invitatul Raspunde». Acum zece ani, artistul Mujerezz ne oferea în exclusivitate piesa «Întoarce-te în tine», iar omul ne dăruia prietenia sa sinceră și aprecierea pentru ceea ce HipHopKulture reprezintă.
Evoluția și schimbările importante din viața artistului sunt conturate în interviul de față.
Există salvare – opțional – din monotonia urbanului. Există simplificarea condiției și apropierea de natură și pământ. Să simți adieri și miresme rurale în schimbul vibrației metroului, poate fi – în multe cazuri – medicamentul naturist de succes pentru sufletul mult încercat în cursul vieții.”
Ciprian Alexandrescu

Interviu acordat cu ocazia filmării proiectului «2’ŞPE»
16 Septembrie 2023

HHK InTreaba, Mujerezz răspunde
Locație: Katakomba, Str. Bărăției, nr. 52, București
16.09.2023
Invitat: Mujerezz
Filmare: Cosmin Ștefan
Montaj video/audio/text: Ciprian Alexandrescu
Concept: Alexandra Miron
Coordonator proiect: Ciprian Alexandrescu
Asistent coordonator: Alexandra Miron, Vicențiu Popescu

Distribuie

Comments

comments