Ibra – Vara Verde cu Fu, Byga si Brugner (produs de SEZ) (Video)

Published by

Ibra a adunat brigada într-o „Vară Verde” de vis în noul său videoclip. Caterincă la o bere rece, grătar sub soare și pase în ritm de rap cu Fu (6 Grade), Byga (C.I.A.) și Brugner (Grupul de Rezistență) pe instrumentalul lui SEZ – toate te așteaptă în cel mai recent proiect semnat Ibra.

În clip suntem în cea mai naturală stare posibilă, nimic forțat, nimic impus, nimic sintentic. 100% naturali.” a declarat Ibra despre videoclip.

Pentru Fu, colaborarea reprezintă „o piesă de vară, cu fotbal, fete, bere, cum o ardem noi, la un grătar, toți băieții pe treabă. Ăștia suntem noi, încântați de cunoștință.

Byga a acceptat propunerea băieților chiar de la prima ascultare: „Cum vin și dintr-o zonă unde ești născut și crescut cu patima asta pentru fotbal, mi-a fost foarte ușor să scriu acest refren. La filmări a fost o reală plăcere, atmosfera e surprinsă foarte bine în clip și cred că în „Vara Verde” se va regăsi foarte multă lume. Am făcut frumos!”

Un adevărat veteran al rap-ului autohton, Brugner spune că „La început a fost doar dorința arzătoare a lui Ibra și Fu de a mă «avea» și pe mine pe această bucată. Ulterior, după ce mi-am pus strofa pe ea, mi-am dat seama că eram un element care lipsea și trebuia neapărat să se regăsească în ea. Grătar, fotbal, beri, băieți mulți, fete și mai multe — și eu unde eram?

Până la apariția albumului, vă invităm să vă redescoperiți în lumea lui Ibra, Fu, Byga și Brugner, totul într-o „Vară Verde” de neuitat.

Vizionare plăcută!

Distribuie

Comments

comments