IEI BACUL CU NOTA 10 ȘI PETRECI GRATUIT LA UNTOLD.

Prin campania Bac de 10, UNTOLD își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția UNTOLD. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Daca te inscrii la examenul de Bacalaureat, în sesiunea de vară sau cea din toamnă, și promovezi poți achiziționa abonamente la un preț special, pentru UNTOLD – 645.50 lei (taxe incluse), preț valabil până la data de 9 iulie.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Te așteptăm, începând cu prima zi de festival, la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj, să îți ridici brățăra de acces UNTOLD. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Te-ai înscris la Bacalaureat? Găsești AICI formularul de înscriere pentru a achiziționa abonamentul la UNTOLD la un preț special.

Distribuie

Comments

comments