Ionel Danciulescu feat. Hip-Hop

Pentru cei care nu știu, Ionel Dănciulescu este un fost fotbalist român care a evoluat pe postul de atacant, în prezent acesta ocupă funcția de director general al clubului Dinamo București.

Așa cum a declarat acum ceva vreme, Dănciulescu, are această pasiune de peste 20 de ani. El nu a stat pe margine privind din umbra ci chiar s-a implicat în producția unor videoclipuri și a făcut figurație pentru mai multi artiști.

Unul dintre artiștii săi preferați este Nimeni Altu’, în anul 2013, Dănciulescu i-a produs chiar un clip, intitulat “Despre un om”, tema principală fiind simplitatea, aici fiind încadrat și fotbalul jucat de plăcere, fără presiune. La finalul clipului a apărut și Alex Curtean, pe atunci coechipier al lui Ionel Dănciulescu.

Ba mai mult, oficialul clubului din Ștefan Cel Mare, a declarat că are o părere foarte bună despre artiștii genului:

„Din punctul meu de vedere, sunt niște oameni extraordinari, deștepți, chiar dacă multă lume are o altă părere. Nu mă interesează părerea altora. Mie, asta îmi place să fac și voi face și de acum încolo. Decât să cheltuiesc anumite sume de bani pe la mare și în alte locuri, prefer o seară alături de ei.”

Pe Samurai l-a cunoscut chiar la o lansare de album în București. Mai apoi, artistul a ales să îl sune pe Dănciulescu și să îl invite pentru a lua parte la unul dintre videoclipurile sale.

O altă dovadă a pasiunii sale pentru muzica rap se poate regăsi într-un interviu acordat la sfârșitul anului 2017 pentru Close Up Romania (canal de youtube deținut de Mia Nicolescu, actuala soție a lui Samurai).

În anul 2018, Samurai și Dănciulescu au fost împreună pentru a se tatua, moment imortalizat de artist pe canalul său de youtube.

Trecând anii, relația de prietenie dintre Danciu și Samurai a evoluat, fostul jucător fiind invitat alături de soția sa la nunta lui Bogdan Morărescu (Samurai) cu Mia Nicolescu, un moment cât se poate de important din viața oricărei persoane care decide să facă acest pas.

În anul 2018, fostul fotbalist a postat două poze pe contul său de instagram, fiind alături de Cedry2k și Tudor Sișu.

“Este pasiunea mea cea mai mare încă din 1997. Cum alții colecționează timbre sau sparg bani în cluburi, eu ascult hip-hop. Mafia, La Familia și Paraziții au fost începutul și am un mare respect pentru ei.

Și Cedry2k este una dintre legendele hip-hopului românesc, din punctul meu de vedere. De Sișu nu mai vorbesc. Sunt oameni cu greutate, care au schimbat mișcarea aceasta în România. La fel și Samurai, Bibanu MiXXL și Alan & Kepa.”

Tot în 2018, Dănciulescu a fost invitat alături de lotul național de canotaj la filmările clipului piesei “Românesc Tradițional”, bucată semnată de Bibanu.

O altă poză de pe instragram-ul actualului director general îl înfățișează pe acesta în studio alături de Kepa, chiar înaintea lansării materialului intitulat “Cameleon”.

Ca de final, îl salutăm pe Ionel Dănciulescu, apreciem tot ceea ce a făcut și face acesta pentru hip-hop-ul românesc și considerăm că merită respectul nostru.

 

Distribuie

Comments

comments