JAZZ 8 – High glass

„High Glass” este cel mai nou material promoțional semnat Jazz8 lansat chiar de ziua acestuia, astăzi, 8 aprilie la ora 8:08. Piesa vine în continuarea  celei de anul trecut, publicată în aceeași zi, la aceeași oră, și anume „9 din 10”. Numele său de scenă este rezultatul îmbinării poreclei lui din copilările, Jazzman sau Jazzmanel și faptul că s-a născut pe 8 Aprilie la ora 8:08. Așadar,cu priejul acestei zile speciale,  Jazz8 ne cinstește și în acest an cu o piesă menită să ne facă să ridicăm paharul sus, High glass.
Jazz8 este un  este actor profesionist si „om al muzicii” cum îi place să-și spună. Este campionul național la Slam Poetry și se află printre primii 10 din lume după „Campionatul Mondial de Slam Poetry” de la Paris din 2013. Este prezent și activ atât în lumea muzicii cât și în cea a meseriei lui de bază, având deja filme de lung metraj, scurt metraj, reclame, clipuri, seriale și numeroase piese de teatru.  Împreună cu colegul sau Kent Archie, a format The Bridge Committee. Trupa reprezintă o parte componentă a crew-ului Sicksound, alături de care a pornit și primul serial de cyphere din Romania.
Trupa are la activ foarte multe concerte susținute în capitala și pe litoral, concerte independente sau în cadrul unor festivaluri precum „Tărăboi Fest” sau „Ursus Music Evolution Tour” alături de ceilalți artiști din SickSound Crew,  dar și invitați alături de artiști precum CTC, Șuie Paparude, Subcarpați, Smokey și Krem etc. The Bridge Committee au un grad de popularitate în creștere continuă și o prezență constanta în mediile TV, Radio si On-line pe site-urile de specialitate cu diverse piese și videoclipuri, interviuri, guest-appearance-uri și se pregătesc să lanseze untimul lor album, ROMANGLISH.

Distribuie

Comments

comments