Junky Zice – Ciudat

Junky Zice lansează “Ciudat” pe canalul de YouTube Okapi Sound și la download gratuit pe site-ul junkyzice.ro. Artistul revine după “Hagi-Maradona-Pele În Balcani”, lansată în luna martie a acestui an, cu o analiză a propriilor extreme expuse într-un mod detașat și jovial. Cu un subiect adecvat pentru un artist ce nu se încadrează în tiparul muzical modern, “Ciudat” poate fi considerat cu ușurință un manifest pentru exprimarea liberă.

“Stiu că fiecare este ciudat în felul lui, eu poate mai mult decât unii și mai puțin decât alții, dar de un lucru sunt sigur, că nu este nimic în neregulă cu cine sunt. Cred că, indiferent de vârstă, religie, orientare sexuală și gen, fiecare dintre noi ar trebui să se accepte. Țin la creativitatea mea și la ideile mele și aleg să vorbesc chiar și ce spun alții că nu se cuvine. “, spune Junky Zice despre piesa “Ciudat”.

Producția muzicală este semnată de Mitză (Agresiv), iar de mix și master s-a ocupat, ca și până acum, Grasu XXL. Zilele viitoare, piesa va fi disponibilă și pe platformele de streaming existente.

Mai multe detalii despre “Ciudat” și despre materialul ce urmeaza să apară în toamna acestui an veți găsi în curând pe junkyzice.ro.

Distribuie

Comments

comments