KREM – De bine, de rau

Krem a lansat videoclipul piesei “De bine, de rau”. De muzica, rec, mix/master si lyric video s-a ocupat Subsemnatu la studioul Stradavarius.

“De bine, de rău” este o piesă compusă special pentru spectacolul “Arta la domiciliu”, de la Teatrul de Comedie. Este primul proiect în care am fost distribuit, ca actor angajat al teatrului, iar rolul meu este “Prezentatorul”. Bucuria-i cu atât mai mare, știind că acest prim rol vine cu un bonus, de rap live, al propriului cântec; îmbinarea celor două forme de artă este “story of my life.”

Ideea piesei a fost a lui Dragoș, care a știut foarte clar direcția în care și-ar dori să fie, atât ca versuri, cât și ca muzică. În acea perioadă lucram la albumul “Stare De Alertă”, motiv pentru care Subsemnatu mi s-a părut a fi cel mai potrivit, pentru a produce un instrumental în parametrii propuși.

Odată cu lansarea “De bine, de rău”, vă invit și la următoarea reprezentație “Arta la domiciliu”, care va avea loc pe 25 septembrie, orele 19:00, la Teatrul de Comedie, Sala “Radu Beligan”!
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului, sau online, aici:
https://bilete.comedie.ro/alege-spect…

“Un spectacol antrenant, provocator, modern, un amestec de absurd, umor dar și candoare, în care Dragoș Huluba propune un scenariu original după textele lui Teodor Mazilu, Ion Băieșu, Dumitru Solomon și I.L. Caragiale.”

Distribuția: Liviu Pintileasa, Smaranda Caragea, Simona Stoicescu, Angel Popescu, Răzvan Krem Alexe, Violeta Huluba, Dragoș Huluba.
Regia: Dragoș Huluba
Scenariul: Dragoș Huluba
Asistent regie: Violeta Huluba
Decor: Teodor Badiu
Costume: Violeta Huluba
Ilustrația audio, video: Dragoș Huluba

Distribuie

Comments

comments