MANNAZ – cel mai recent material semnat Cino și SSM Beats!

Cino și SSM Beats au lansat „MANNAZ”, un album compus din 11 piese, lansat integral atât pe Spotify și Bandcamp, cât și pe celelalte platforme de streaming.

Producția îi aparține lui SSM Beats. Înregistrările au avut loc la Splash Media, de mix&master ocupându-se aceeași echipă. Coperta albumului a fost realizată de către COZO.

Despre „MANNAZ” și implicit despre colaborarea cu SSM Beats, Cino afirmă că:

Am luat decizia de a lansa un album alături de SSM, nu doar datorită prieteniei care ne leagă, ci și datorită faptului că are o viziune artistică asemănătoare cu a mea. Am rezonat încă de la prima piesă la care am lucrat împreună, iar pe viitor ne dorim să fie cât mai multe.

 Întregul concept al albumului stă sub semnul runei MANNAZ a cărei semnificații, printre altele, sunt umanitate, conștientizare, sine, înțelepciune, conștiința colectivă. Fiecare piesă spune o poveste menită să mă apropie pe mine, ca artist, de ascultătorii mei.

Le mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit  în mod direct la realizarea acestui proiect, dar și celor care ne-au susținut moral și cu feedback. You are wonderful, people!

Sperăm ca acest material să ajungă la cât mai mulți oameni. Tot ce putem promite e că pe viitor vor mai exista materiale semnate Cino și SSM Beats, la fel sau chiar mai bune decât acesta.

Peace & love!”          

SUPERLOVE” este primul extras de pe material urcat pe canalul de YouTube. La producție și mix&master avem aceeași echipă de oameni. Art director și visual artist fiind Radu Ungureanu.

Distribuie

Comments

comments