Maximilian feat. Angeles – Cateva Ganduri (Videoclip Oficial)

Okapi Sound și Universal Music România prezintă cel mai nou videoclip Maximilian, pentru piesa  „Câteva Gânduri”, în colaborare cu Angeles.

Regia, scenariul si montajul au fost realizate de Anton SanduPiesa a fost produsa de Spike si Grasu XXL la Okapi Sound Studio, scrisa in vara anului 2014 si realizata in colaborare cu Angeles, ce nu se afla la prima colaborare cu Maximilian. Cei doi artisti au lucrat pentru prima data impreuna in 2008, pentru „Dragoste Nebuna”, una dintre cele mai ascultate piese de pe primul album solo Maximilian, „Volumu’ la Maxim… ilian!!!”.

Initial, am inceput sa lucrez la clip cu Matei Plesa, in ianuarie, dar, din cauza ca ne-am lungit, Matei a trebuit sa abandoneze proiectul. Am apelat la Anton Sandu, un baiat cu care imi doream de mult sa lucrez si care a venit cu o viziune noua, pastrand din ideea initiala foarte putine elemente. A iesit clipul asta care imi place foarte mult, sper sa nu fiu singurul. Inedit in proiectul asta ar fi faptul ca muzica este semnata de Spike. Este primul meu instrumental de la Spike. Multumesc, la mai multe!”, a declarat Maximilian razand.

„Cateva Ganduri” este o piesa de stare, diferita de cele de pana acum, iar, in curand, aceasta va fi disponibila si pentru download si streaming – direct pe device-urile mobile – prin Deezer, Zonga, iTunes, Google Play Music si nu numai.

Vizionare placuta!

Distribuie

Comments

comments