Mitză | Luigi Ionescu – Mi-e Dor (Videoclip)

Okapi Sound prezintă cel mai recent videoclip Mitză, pentru piesa „Mi-e Dor”, extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat în urmă cu aproximativ două săptămâni pe www.okapisound.com și pe canalul oficial de YouTube.
„Mi-e Dor” a fost produsă de Mitză și conține fragmente din melodia „Te aștept” a lui Luigi Ionescu, de mixaj și masterizare ocupându-se Grasu XXL și Mitză, aceeași formula care a finalizat integral materialul „OkapiTati”.
Videoclipul este unul de imagine, realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) pe parcursul unei singure zile, în București: „Clipul a fost filmat în Berceni, pe străzile unde mi-am hoinărit copilăria, iar piesa am început-o acum trei ani, dar s-a concretizat odată cu mixtape-ul”, a declarat Mitză despre noul său videoclip.
„Mi-e dor” reprezintă cel de-al doilea videoclip al unei piese de pe mixtape-ul „OkapiTati”, după „Au, Mă Frige!” (Maximilian, Grasu XXL și Guess Who), prezentat în luna august, odată cu data de lansare a mixtape-ului.
Noul videoclip Mitză este lansat cu o zi înainte de evenimentul „OkapiTati” din București, care se va desfășura, vineri seară, începând cu ora 22.00, la Club Colectiv (Strada Tăbăcarilor nr. 7). Vă amintim că primii 100 sosiți la concert vor primi cadou un CD „OkapiTati”, editat exclusiv în
scop promotional. La evenimentul din Colectiv vor putea fi găsite la vânzare, pentru prima dată, tricourile „OkapiTati”, care vor fi distribuite ulterior prin Okapi Sound Store.
Fiți cu ochii pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook, vor urma
noi surprize!

Vizionare placuta.

Distribuie

Comments

comments