Need beats? part. 2 | Castiga 7 instrumentale exclusive Dismas

dismasconcurs_hiphoplive

După succesul primului concurs, Dismas revine cu partea a doua.

” Castiga 7 instrumentale produse de Dismas. Tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii lui Dismas (http://www.facebook.com/DismasIsHere), sa-ti postezi melodia personala pe wall si sa-ti inviti prietenii sa dea like postarii de acolo. La finalul concursului vor fi alesi 4 castigatori; 3 in functie de numarul de like-uri si 1 ales personal (piesa preferata din cele inscrise)
Premiile vor fi impartite in felul urmator:

Locul I – 3 instrumentale
Locul II – 2 instrumentale
Locul III – 1 instrumental
Premiu special – 1 instrumental

Concursul va dura de azi 1 Septembrie pana pe 30 Septembrie, castigatorii urmand sa fie anuntati in cel mult 3 zile de la finalizarea concursului. El adreseaza tuturor MC-ilor indiferent de varsta si experienta iar piesa inscrisa in concurs nu trebuie sa fie inregistrata in conditii profi si nici nu trebuie sa fie inregistrata special pentru concurs asadar puteti posta orice piesa facuta de voi.

Dupa castigarea concursului instrumentalele vor apartine in totalitate castigatorilor iar modul in care fiecare castigator isi va alege instrumentalul/ele va fi in felul urmatorul: castigatorul premiului special isi va alege primul din cele 7 instrumentale, apoi va urma cel de pe locul 1, apoi 2 si 3.

Nota 1
: Cei care au castigat in editia trecuta nu vor mai avea voie sa se inscrie cu aceeasi piesa.
Nota 2: Imi rezerv dreptul de a accepta sau nu unele inscrieri. “

Distribuie

Comments

comments