NOSFE: “Arta nu trebuie sa aiba limite” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast

Nu rata astăzi ediția aniversară de un an a podcastului „Aproximativ discuții”. cu Gojira, care îl are ca invitat pe Nosfe.

Cei doi discută despre: Creativitate, Esența Hip-Hop, Începuturile carierei lui Nosfe, Adolescența sa, Cum îl afectează Feedback-ul negativ, Jobul de corporatist pe care l-a avut, Punctul maxim al carierei sale, Șatra B.E.N.Z. și conflictul cu Killa Fonic, Cum arată fanul Șatra B.E.N.Z., Drug Culture, Cancel Culture, Oameni din industria rap autohtonă, Arta în perioada comunismului, Trenduri muzicale și alte subiecte captivante.

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Cretan, s-a născut în 1985, în Galați.
Darius Vlad Crețan a început aventură NOSFE în 2002, la Roma. În 2008 a revenit la rădăcinile sale, în Galați, unde a cunoscut și alți fani ai genului. În 2010 a lansat albumul „Fobia”. Piesa „Cine te așteaptă” a fost primul său hit.
În 2015 a început primul trap wave românesc „Șatra B.E.N.Z.” cu Super ED, Keed, Killa Fonic și Lu-K Beats. „Trap Army” și „Șatra se întoarce” au dus la un nou nivel ceea ce internetul, ca instrument, reprezintă pentru industria muzicală românească. În 2016 Nosfe a colaborat cu Ruby la piesa „Condimente”. Lansarea i-a oferit o expunere internațională uriașă, devenind unul dintre cele mai importante hituri ale sale. În 2016 a lansat și „Arca lui NOSFE”, colaborarea cu brandul urban „VANS”, singura de acest fel din România.
Următorul album, „Uncle Benz”, a devenit un alt pilon al carierei sale. Lansat în 2017, conține 34 de piese și colaborări cu trupe și artiști precum Deliric, Nane, Alina Eremia, Skizzo Skillz, What’s Up și GOLANI.

Distribuie

Comments

comments