O romanca are piesa cu Timbaland!

DarYela este o cantareata care s-a lansat relativ curand pe piata muzicala din Romania, 2011, insa a reusit ce multe dintre cele mai consacrate artiste nu au realizat: o colaborare incredibila cu producatorul Timbaland.

Piesa se numeste “Lose Control”, iar videoclipul melodiei va avea premiera la MTV Romania, joi, 11 octombrie, la ora 12:00. Pe numele ei adevarat Dariela Nicolae s-a nascut pe 14 aprilie 1994 in Giurgiu, insa nu demult s-a mutat la Miami, Florida, unde l-a intalnit pe Timbaland.

DarYela pe numele ei adevarat Dariela Nicolae s-a nascut pe 14 aprilie 1994 in Giurgiu, iar de ceva timp traieste in Miami, Florida, unde l-a cunoscut pe producator american Timbaland.

La doar 7 ani a inceput sa ia cursuri de pian si teorie muzicala la Scoala de Arta “Victor Karpis” din Giurgiu.

Dupa cinci ani, a inceput sa faca ore de canto cu profesoara de la Scoala de Arte – Nicolaescu Gabriela, iar putin mai tarziu a ajuns eleva a Scolii de Arta din Bucuresti, luand lectii de canto cu doamna Viorela Filip. Dupa absolvirea celor doua scolii, pasii i-au fost indrumati de catre Crina Mardare. In 2011 a lansat piesa “INMA”, ce a fost compusa de Connect’R si Chris Mayer, in studiourile Rappin On Production.
sursa: mtv.ro

Distribuie

Comments

comments