OFC – Primul Club Sportiv de Freestyle din Romania

Pe 7 august, chiar de ziua lui, AFO, a deschis OFC, primul club sportiv de freestyle din Romania!

CE ESTE OFC?

OFC este o ligă profesionistă de freestyle care reunește cei mai buni MC vorbitori de limba română, o ligă care a reușit să articuleze saltul rap-ului freestyle într-o lume mai sportivă: ordonată și ierarhizată.

VIZIUNE:

În ceea ce privește viziunea OFC, dorim să fim mai mult decât o comunitate de Hip Hop în România – vrem să fim o comunitate globală care reunește toți vorbitorii de limba română și pasionații de Hip Hop, inclusiv cei din diaspora și din Republica Moldova. De asemenea, suntem dedicați și educației, căutând să oferim o platformă pentru tinerii artiști să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în cultura Hip Hop, precum și să promovăm valorile educaționale și sociale prin intermediul acestui stil de viață și de artă.

MISIUNE:

Construim și creeăm un ecosistem care să permită descoperirea și promovarea talentelor prin Cultura Hip Hop. Ne propunem să organizăm competiții de freestyle rap și să oferim tinerilor posibilitatea de a-și descoperi și promova talentele în cadrul comunității noastre. De asemenea, ne dorim să creăm și să dezvoltăm un spațiu de tip Youth Hub, unde tinerii să se poată întâlni și dezvolta prin diferite activități, precum workshop-uri, sesiuni de scriere de versuri și evenimente urbane. În acest fel, ne asigurăm că nu doar talentul este promovat, ci și educația și dezvoltarea personală a tinerilor.

Va invitam sa accesati site-ul oficial al baietilor: https://officialfreestyleclub.com/ , aici puteti sa gasiti evenimentele la care au luat parte dar si viitoare evenimente, atat in mediul offline cat si online. O sectiune de “Antrenament”, care inca este in lucru dar suntem tare curiosi ce urmeaza acolo. Ba mai mult, aveti si un formular prin care puteti chiar sa va alaturati comunitatii. Mai multe va lasam pe voi sa descoperiti!

 

Distribuie

Comments

comments