OG Eastbull: “Nimeni nu-ti iarta succesul!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast

OG Eastbull este invitat într-o ediție incendiară a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre viață de tată, evoluția sa muzicală, planuri pentru Italia, viața de stradă, precum și despre alte subiecte tări.

OG Eastbull, pe numele său real Alfred Hodor, s-a născut pe 12 iulie 1991 în Germania, din părinți români și a crescut în cartierul Due Ponti din Roma, Italia.
Este singurul rapper laureat cu aur, platină și-n curând dublă platină, în industria muzicală din Italia.
A ajuns să facă muzică pentru că, la șase ani mama, lui i-a dăruit o casetă cu BUG Mafia. A făcut parte din două trupe: BPR SQVAD și Golani.

Și-a început cariera muzicală alături de Sick Luke, un rapper italian faimos, după care l-a cunoscut pe Alex Sosa, alături de care a vândut cocaină pe străzile Romei și a pus bazele trupei GOLANI.
GOLANI este una dintre cele mai controversate trupe din peisajul muzical românesc. A fost înființată de OG Eastbull și Alex Sosa, alături de producătorul Mago del Blocco, în cartierul Due Ponti, de la periferia Romei. Crescuți în Italia, membrii trupei GOLANI reprezintă o poveste construită pe fundamentele muzicii și ale vieții de stradă din suburbii.

Cea mai cunoscută piesă a lui OG Eastbull este “Bella giornata” (O zi frumoasă), care are 27 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea, a lansat alături de binecunoscutul Achille Lauro piesă „Il Ballo del Blocco”, colaborând cu nume importante din hip-hop-ul italian. Înainte de acest single, artistul a publicat „Bam Margera“ și „Mamma“, produs de Sick Luke, nume legat de Dark Polo Gang.

Este pasionat de sport şi practică boxul, de aceea spune că dacă nu ar fi activat în industria muzicală, cu siguranţă şi-ar fi făcut o carieră din asta. Dacă nu ar fi devenit trapper, ar fi avut șanse mari să ajungă boxer, la categoria de 67 de kg.

Distribuie

Comments

comments