One May Jam 4 – Flori de Ghetou Edition

În perioada 13-15 Mai, One May Jam se întoarce în forță cu cea de-a patra ediție, gata să aducă împreună comunitatea artistică din România!

One May Jam revine pe scena locală din Cluj Napoca, iar anul acesta artiști precum Bitza, K-Gula, BMC, Poe One, Dj Kid Cut și mulți alții au ales să se alăture cauzei noastre. Suntem entuziasmați să avem aproape nume reprezentative ale comunității artistice naționale și internaționale.

Acest eveniment a pornit din dorința de a duce mai departe esența culturii Hip Hop, catalogată de multe ori greșit datorită preconcepțiilor despre ce înseamnă de fapt această mișcare.

Timp de 4 ani, în cadrul acestui mini-festival, am strâns amintiri, zâmbete, conexiuni autentice și naturalețe cu ceilalți. Cu alte cuvinte, am construit un context în care arta și măiestria să fie starea de fond a lucrurilor.

Spre deosebire de edițiile anterioare, la cea de-a 4 a ediție One May Jam, eforturile noastre se vor concentra pe obținerea fondurilor necesare pentru continuarea proiectului Flori de Ghetou, de aceea evenimentul este unul caritabil. Banii adunați în urma vânzării biletelor vor fi folosiți pentru a asigura facilitățile necesare în procesul de instruire a copiilor din proiectul anterior.

Demarat în anul 2021, acest proiect de suflet a reușit să transmită mai departe valori și practici despre ce înseamnă o comunitate unită și plină de artă copiilor din centrele rezidențiale ”Căsuța Bucuria” și ”Casa Aksza”. Din dorința de a cultiva în continuare ”solul„ pentru cele mai frumoase flori care cresc în mediul urban, am ales ca această ediție a evenimentului să fie dedicată lor, ”Florilor de Ghetou”.

Pe lângă natura caritabilă pe care o are în acest an, One May Jam este evenimentul prin care ne dorim să oferim comunității un mediu creativ, în care să se exprime liber, scopul nostru fiind acela de a conserva și perpetua componenta socială a culturi hip-hop.

”Flori de Ghetou” este un proiect despre a oferi mai departe. Și nu puteam face aceasta fără suportul celor au crezut și cred în noi. Astfel îi invităm alături pe toți cei care vor să ofere o șansă cauzei noastre, să cunoască o comunitate de oameni frumoși și să sărbătorească alături de noi schimbarea și dorința de a crea o comunitate solidă.

Pe 13-15 mai ne dăm întâlnire la One May Jam. Mai multe detalii pe pagina de instagram @concrete.rockers sau pe facebook –https://www.facebook.com/events/344273741005152

De asemenea, bilete pentru eveniment sunt disponibile pe site-ul: https://www.entertix.ro/g/521/one-may-jam-4th-flori-de-ghetou-edition.html?fbclid=IwAR2QHJOHnKTHH-Eh8HTXLwv7ZyfbcwZNzdm4s29gw3gQE8bOCLtKK7yxZoA

Despre proiectul ”Flori de Ghetou”

La începutul lui iulie 2021 Asociația Concrete Rockers a început demararea unui proiect cultural ambițios pe o perioadă de 7 luni pentru comunitatea locală. Un proiect cu și pentru artă, ”Flori de Ghetou”a implicat dezvoltarea a 20 de copii din centrele rezidențiale din Cluj Napoca prin intermediul atelierelor și a diferite evenimente locale. Proiectul a fost finanțat de către Kaufland România și implementat în cadrul programului ”În Stare de Bine” de către Concrete Rockers și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Într-un spațiu deschis, cu multe facilități interactive, copii din centre au participat la diferite activități de echipe, workshop-uri și s-au distrat alături de organizatorii care sunt parteneri în procesul de învățare. Pentru câteva luni, copii au lucrat cu profesorii lor pentru a-și dezvolta abilități fie în Breaking, Dj-ing sau Desen.
Fiecare copil este un artist, iar cultura Hip Hop poate oferi platforma perfectă pentru a crește.

Proiectul a luat naștere din dorința de a transmite copiilor principiile și elementele artistice ale culturii hip-hop în speranța că acestea vor deveni o platformă prin care ei să-și cultive autenticitatea, perseverența și disciplina.

Mai multe informații despre proiectul ”Flori de Ghetou” în link-ul de mai jos:
https://concreterockers.ro

Dacă vreți să cunoașteți mai bine persoanele implicate în proiectul “Flori de Ghetou”:

Distribuie

Comments

comments