One May Jam se întoarce, cu o abordare proaspătă în care totul este cu și despre comunitate!

În 29 și 30 aprilie, Cluj Napoca va găzdui One May Jam – festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane. Ediția cu numărul 5 aduce pe scena locală peste 40 de artiști din toate ramurile culturii, precum Blabbermouf, Macanache, Slim Rocka, KidCut, Gharaa, Surdu, Reco și mulți alții.

Două zile pline de activități, concerte, competiții de skateboarding, streetball, dans, workspuri și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite. Două zile în care celebrăm arta și aducem pe scena locală un nou concept despre ceea ce înseamnă comunitatea.

Implicarea face diferența, iar anul acesta cu ajutorul Kaufland România reușim să ducem lucrurile la următorul nivel: mai mulți artiști internaționali, concepte inovatoarea și o comunitate mai unită.

One May Jam este despre conexiune, armonie și artă, în toate felurile ei. MC, grafferi, djs, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, cultura.

Totul a început cu un pas de dans care acum lasă o amprentă. Din dorința de a oferi înapoi culturii care ne-a crescut și inspirat am decis să organizăm un eveniment autentic, în care să adunăm laolată o întreagă comunitate, atât locală cât și internațională. Cu ocazia aniversării a 5 ani de la inființarea trupei de dans Concrete Rockers ne vom reuni la Campingul Colina și Skatepark-ul din Parcul Rozelor pentru a celebra împreună cultura și artele urbane.” Victor Almaș, Președinte Asociația Concrete Rockers.

Le mulțumim tuturor pentru că ne sunt alături în aventura noastră, sponsorilor și partenerilor noștri: Kaufland România, Cutterink, SneakerIndustry, Extasy, U-BT Cluj Napoca, Camping Colina, Trick it Up, The Breaking Class, Molotow, România, Wild Stylers Collective, Vibes on Wax Records, Joben Experience Bar, Bere Bârlog, Finesse Gelato & Prosecco, Woodeco, ZĂ KUP.

Biletele sunt disponibile pe site-ul https://extasy.com/entertainment/one-may-jam-5th-edition iar informații live despre eveniment pot fi regăsite pe evenimentul de pe Facebook pe link-ul https://fb.me/e/3RAYnRKyh și pe pagina de instagram @concrete.rockers.

 Fii și tu un One May Jammer și hai să celebrăm împreună la One May Jam 5th edition.

29-30 aprilie,

Skatepark Parcul Rozelor & Camping Colina

 One May Jam Alone,

But on One May,

We All Jam as One!

 

Distribuie

Comments

comments