P. Diddy caută un prezentator pentru televiziunea sa

P. Diddy a lansat o campanie globală de căutare de tinere talente, cu scopul de a găsi cel mai potrivit prezentator pentru televiziunea sa, REVOLT TV.

Rapperul caută o persoană tânără, cu vârsta cuprinsă în intervalul 13-25 de ani, care să se alăture echipei de la REVOLT TV în calitate de prezentator.

Muzicianul american s-a implicat personal în procesul de selecţie a candidaţilor: “Trimiteţi mesajele voastre video pe adresa @RevoltTV. Asiguraţi-vă că aţi adăugat hashtag-ul #IamRevolt pentru ca eu să pot să le vizualizez! Următorii 10 candidaţi care vor posta mesajele lor video de prezentare vor fi audiaţi de mine. Vă aştept!”, a declarat rapperul american.

Televiziunea rapperului P. Diddy se va lansa în luna octombrie, iar muzicianul doreşte să angajeze persoane “proaspete şi inovatoare” de oriunde din lume. ”Am nevoie de persoane care nu se tem şi care spun adevărul. Tinere talente. Feţe proaspete. Cu atitudine. Vreau să ofer putere creatorilor din această generaţie şi vreau să arăt artiştilor că acesta este postul lor de televiziune”, a adăugat P. Diddy.

Persoanele care doresc să participe la această selecţie trebuie să îşi posteze mesajele video de prezentare pe reţelele Twitter, Instagram, Vine, Vimeo, Facebook şi Twitter, folosind hashtag-ul #iamrevolt, în care trebuie să vorbească despre preferinţele lor muzicale. Aceste mesaje video trebuie să se încheie cu fraza “I Am REVOLT” (“Eu sunt REVOLT”) şi să fie expediate până pe 30 septembrie.

sursa: 1music.ro

Distribuie

Comments

comments