P. Diddy şi Michael Bay, pe lista viitorilor miliardari din industria de divertisment

P. Diddy şi Michael Bay, pe lista viitorilor miliardari din industria de divertisment


Rapperul P. Diddy şi cineastul Michael Bay – regizorul filmelor din seria “Transformers” – se află pe lista viitorilor miliardari din industria de divertisment, alcătuită de editorii revistei Forbes.

Rapperul P. Diddy, a cărui avere a fost estimată la circa 500 de milioane de dolari, şi-a construit un vast imperiu financiar, investind în muzică, modă şi produse din domeniul lifestyle, iar acţiunile pe care le deţine în compania Ciroc, un brand de votcă, au contribuit considerabil la creşterea averii sale, informează femalefirst.co.uk.

Regizorul Michael Bay îşi datorează mare parte a averii personale statutului de acţionar în compania care a produs filmele din franciza “Transformers”.

Cel mai recent film din această serie, “Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon”, lansat în vara acestui an, a obţinut încasări de 1,11 miliarde de dolari pe plan mondial şi a urcat pe poziţia a cincea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei. Potrivit experţilor, Michael Bay a primit în urma parteneriatului său cu producătorii filmului suma de 410 milioane de dolari.

Producătorul muzical Jimmy Iovine, directorul casei de discuri Interscope Records, se află şi el pe lista viitorilor miliardari din industria de divertisment, averea lui actuală fiind estimată la 400 de milioane de dolari.

sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments