Parintele Spoken Words, Jerome Rothenberg, vine la Bucuresti!

968870_196203840531577_2077902556_n

 

Părintele Spoken WordsJerome Rothenberg – vine la Bucureşti!

Evenimentul este prilejuit de apariția în limba română a cărții MISTICI, HOȚI ȘI NEBUNI. Aceasta este o selecție de poeme și texte teoretice din cele mai reprezentative volume ale autorului american Jerome ROTHENBERG, traduse în limba română și adnotate de Raluca & Chris Tanasescu (MARGENTO). Volumul va apărea la Casa de Editură Max Blecher și va fi lansat printr-o serie de lecturi ale autorului la Tramvaiul 26 (31 mai), Târgul de carte Bookfest (1 iunie) și Teatrul Evreiesc de Stat (2 iunie).

HipHopLive este partener media evenimentului ce va avea loc pe 2 iunie la Teatrul Evreiesc de Stat. Începând cu ora 16:30 sunteţi aşteptati la un spectacol de slam poetry unde Jerome ROTHENBERG, poet american de origine evreiască română, se întoarce acasă alături de noul său volum de poezie.

“Semnificația spiritului revigorant al lui Jerome Rothenberg se arată din ce în ce mai însemnată an de an… El este cel mai important poet “scris cu cratimă”: critic-antropolog-redactor-antologator-performer-profesor-traducător; el aduce fiecăruia dintre aceste calificative o exuberanță de neînfrânat și o insistență inovatoare care poate transforma orice stare de lucruri preexistentă.”
— Charles Bernstein

Distribuie

Comments

comments