Pe 14 septembrie, Brasovul gazduieste cea de-a XI-a editie RMA!

Pe 14 septembrie, Piaţa Sfatului din Braşov va fi, pentru a doua oară, gazda galei Romanian Music Awards!

Cea mai mare scenă, cele mai importante premii ale industriei muzicale, cei mai mulţi artişti, cel mai aşteptat eveniment al anului – pe scurt – Romanian Music Awards! Show-ul de excepţie care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie. Publicul extraordinar a convins organizatorii evenimentului să se întoarcă la Braşov, după primirea călduroasă din 2011.

“Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Ei ne-au convins că anul acesta pot fi din nou gazda perfectă”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe Covorul Roşu se anunţă a fi spectaculoase.

Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicată evenimentului.

Cine vrei sa fie castigator la best hiphop?

Sursa: 1music.ro

Distribuie

Comments

comments