publi – samsung galaxy note


Noul smartphone lansat de compania coreeană este Samsung Galaxy Note, un gadget 2 în 1. Acesta a fost gîndit pentru a înlocui nu doar un telefon, ci şi o tabletă.

Avînd în vedere concurenţa de pe piaţa telefoniei mobile, orice companie ştie că produsul său trebuie să fie special pentru a cuceri publicul. Samsung a mizat pe eficienţă şi calitate de top atunci cînd a creat Galaxy Note, unul dintre noile sale gadget-uri prezentate la IFA 2011, cel mai mare tîrg din lume pentru iubitorii de tehnologie.

Cel mai puternic procesor de pe piaţă

Niciun alt telefon inteligent de pe piaţă nu se poate compara cu Samsung Galaxy Note – cel puţin în ceea ce priveşte procesorul. Terminalul dispune de cel mai puternic procesor pentru smartphone-uri, dual core 1.4 GHz.

În plus, dispozitivul rulează performantul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread. Capacitatea de stocare este fie de 16 GB sau 32 GB, iar memoria RAM este de 1 GB.

Un ecran de top: HD Super AMOLED

Cu nişte dimensiuni de 147 x 83 x 9.7 mm, Galaxy Note este primul smartphone cu un ecran mai mare de 5 inci. Acesta are 5.3 inci şi o rezoluţie de 1280 x 800 de pixeli. În plus, calitatea imaginii este incontestabilă, telefonul avînd un ecran HD Super AMOLED.

Samsung Galaxy Note are două camere: cea din spate de 8 MP, cu LED, focalizare automată şi capabilă să filmeze full HD, pe cînd cea frontală are 2 MP.

Greutatea acestui gadget nu va fi o problemă; Galaxy Note cîntăreşte 178 g, cu doar două grame mai mult decît Nokia E7, spre exemplu. De la baza telefonului se poate extrage şi stilus S Pen, pentru a facilita navigarea.

Campion în testele de performanţă

Samsung Galaxy Note s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor atunci cînd, la testele de performanţă, a ieşit campion. În aplicaţia Quadrant Avdanced, terminalul a obţinut un scor record de 3624 de puncte.

Pînă acum, cel mai mare punctaj îl deţinea tot un gadget al coreenilor de la Samsung, Galaxy S II, care reuşise o performanţă de 3396 de puncte. Procesorul celui mai nou model a fost cel care a făcut diferenţa, avînd în vedere că SGS II are unul mai slab, tot dual core, însă 1.2 GHz.

Distribuie

Comments

comments