Puya si Bruja se afla printre concurentii de la America Express 2022

America Express 2022 și-a anunțat cele nouă perechi de vedete care pleacă pe Drumul Aurului. Astfel, perechile de vedete care au spus „da” la marea aventură sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, cântărețele Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și soția lui Melinda, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam „Tequila”, celebru creator de conținut și mama ei, Mihaela.

Puya participă la America Express 2022 alături de soția lui Melinda. Puya, pe numele din buletin Dragoș Gărdescu, este un cântăreț de rap din România, interpret de muzică hip-hop, abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop, iar în anul 2017 revenind, odată cu reuniunea formației, la vechiul tip muzical. Cântărețul este căsătorit cu Melinda Gărdescu încă din 2011, iar cei doi au împreună trei fetițe.

Legat de participarea la America Express, Puya a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care le dezvăluie fanilor în felul său caracteristic că va fii concurent la marea aventură de la Antena 1: „M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul asta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în America Express România în perioada următoare.

Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor.”, au fost cuvintele lui Dragoș zis Puya.

Bruja, pe numele ei real, Teodora Mîzgoi, este o cântăreață de muzică trap, care și-a făcut debutul în industrie la sfârșitul anului 2020. Apariția care a șocat mulți oameni deja în industrie a fost la Urbanist Sessions, unde a cântat cu toate din toate încheieturile. La doi ani după întâmplare, tânăra se laudă cu colaborări de primă clasă cu Irina Rimes, Karmen, Connect-R și alții.

Invitată la mai multe interviuri, tânăra artistă a povestit că a rămas marcată de muzica anilor ’60-’90, pe care o asculta cu tatăl ei. De acolo dorința și împlinirea de a face muzică trap, mai ales că a avut tot sprijinul părinților și al prietenilor să facă ceva în direcția asta.

“Mi-am creat o anumită imagine de viitor cu mine cântând pe scene mari.

Mi-am pus intenția foarte bine, am vizualizat-o, m-am folosit de experiența mea în a asculta muzica dobândită de la tatăl meu, și BOOM! S-a întâmplat!”, povestea Bruja într-un interviu.
De ce a ales acest stil de muzică și nu cel pop, poate vă întrebați. Ei bine, în același interviu a răspuns și la această întrebare, unde a explicat ce înseamnă pentru ea muzica trap și ce senzație euforică trăiește în momentul în care cântă.

“Trapul este o metodă nouă de a menține cultura hip hopului vie în timpurile noastre. Trebuie să respectăm asta”.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/

Distribuie

Comments

comments