Șatră B.E.N.Z. lansează primul album!

osodJoi, 15 octombrie, în jurul orelor 20:00, INFAMA Șatră B.E.N.Z. lansează primul album: „O.$.O.D.” (O Șatră O Dragoste).

Proiectul Șatra B.E.N.Z., a debutat fulminant în peisajul divertismentului autohton, pe 4 iulie anul acesta, cu primul single: „Vine Șatra”. Au urmat, în decursul a două luni, încă două single-uri: „#TRAPARMY” și „Vocile”. La data prezentului comunicat cele trei singleuri numară împreună în jur de 840.000 de vizualizări, cifre pe care multe proiecte cu „vechime”, nu le fac într-un timp atât de scurt.

Despre Șatră: Șatra B.E.N.Z. este o grupare muzicală vocal-instrumentală formată mai degrabă ad-hoc, din membrii ce frecventau și frecventează încă studiourile Seek Music: Lu-K Beats, Killa Fonic, Nosfe, Keed,Super ED. Având o abordare nonconformistă atunci când compun, nu își impun bariere creative și nu folosec tipare sau rețete. Rezultatul este un soi de HipHop (TRAP) proaspăt și inedit muzical, vizual și conceptual. Conceptul de Șatră se armonizează cu atitudinea, cu limbajul colorat, deseori brutal abordat in texte, cu exprimarea pe șleau, dar este în primul rând o metaforă pentru libertate; cine poate fi mai liber decât acela care nu se atașează de vreun loc, care traiește unde dorește, sub cer, care nu aparține societății, ordinii și legilor ei?

Acronimul B.E.N.Z. – se va dezvalui la data lansării albumului.

Despre Album: „O.$.O.D.” este un album „voluminos”, având 18 track-uri, cu 4 colaborari. A fost scris într-un ritm frenetic, în majoritatea lui în studio, cu rime scuipate crud, spontan. Conceptele pieselor se diluează, se amestecă și uneori chiar îsi pierd sensul, alchimizate de personalitățile diferite și totuși complementare ale MC-ilor.

Este o lucrare inedită, proaspătă, care cu siguranță nu va trece neobservată. Înregistrările au fost făcute în studiourile Seek Music, cu Lu-k Beats inginer de sunet, producător muzical și executiv. De masterizare s-a ocupat Cristian Tarcea (Thrace Music).
De grafica coperții s-a ocupat Rareș „Sey” Cîmpean, iar de logoul O.$.O.D., Freelook.

O Șatră O Dragoste se va lansa pe 15.10.2015 în jurul orelor 20:00, în format digital pe YouTube, în toate magazinele de specialitate (Apple Music, Google Play, Spotfy, Zonga, etc…) și în format fizic într-un tiraj limitat.

Concertul de lansare al albumului „O.$.O.D.”, va avea loc în clubul Colectiv, în data de 29.11.2015.

 

Distribuie

Comments

comments