Sergiu “Rappy” Gherman a castigat un premiu Grammy!

Pe data de 5 februarie, duminica, a avut loc a 65-a editie a galei Grammy Awards. la Los Angeles.

La sectiunea premiilor pentru artistii rap, Kendrick Lamar a luat trei premii din 4. Mai exact, acesta a castigat:

– Cel mai bun album rap: „Mr. Morale & The Big Steppers”

– Cea mai buna interpretare rap: „The Heart Part 5”

– Cea mai buna piesa rap: „The Heart Part 5”

Pentru cei care nu stiau, Sergiu Gherman a contribuit si el la productia a doua piese de pe albumul lui Kendrick, mai exact “Auntie Diaries” si “Mirror”.

Avem aici exemplul concret al faptului ca se poate realiza orice atunci cand este implicata multa munca si dorinta de a urma un vis chiar daca de majoritatea oamenilor pare greu de atins.

“Ok… Just won a Grammy!!! First of all, Thanks @kendricklamar for the opportunity to be on such a project. Huge S/O to everyone involved with this project. @iambekon, you know what it is. You are an inspiration since the day I met you. Parintilor mei, va multumesc ca nu v-ati speriat prea tare de-a lungul anilor (sau nu m-ati lasat sa stiu, cand umblam vai de capu meu prin LA nestiind ce rezerva ziua de maine) si ca m-ati inteles de cand eram mic si ca am crescut intr-un mediu unde am fost expus muzicii de la o varsta frageda. Va iubesc din tot sufletul, Asta e doar inceputul! Nu voi uita niciodata momentul asta, e o onoare sa-mi fie recunoscuta munca si sa pot sa spun ca am castigat un Grammy alaturi de unul dintre artistii mei preferati, ever! Orice e posibil, oriunde ne-am afla in lumea asta. @mariusfederofficial ma bucur din suflet ca ai fost prezent intr-unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea, ca am vazut destule impreuna! E momentul sa sarbatorim. Prietenilor de acasa, va Multumesc pt tot sprijinul de-a lungul anilor. ” – Sergiu Gherman

Mai sus puteti sa cititi mesajul pe care “Rappy” l-a postat pe contul sau de instagram.

Noi putem doar sa ii transmitem sincere felicitari, este o distinctie uimitoare atat personala cat si pentru Romania. Mult succes in viitoarele proiecte!

Distribuie

Comments

comments