Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce agenţii americani care controlează traficul de frontieră au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul cu care artistul se deplasează în turneele sale.

Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit, sâmbătă, în acelaşi punct de control din Sierra Blanca, din statul Texas, unde cântăreţul de muzică country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2010, au precizat vameşii americani.
Bill Brooks, purtătorul de cuvânt al U.S. Customs and Border Protection, a spus că angajaţii de la vamă au efectuat un control de rutină în autobuzul în care se afla rapperul, la graniţa americano-mexicană, şi au simţit miros de marijuana.
“Atunci când ofiţerii noştri au efectuat o percheziţie, au descoperit o cantitate mică de marijuana şi l-au predat (pe Snoop Dogg, n.r.) şerifului din Hudspeth County”, a adăugat Bill Brooks.
Un purtător de cuvânt al şerifului local a declarat că Snoop Dogg a recunoscut în cele din urmă că drogurile îi aparţineau. Un câine a găsit un flacon de medicamente plin cu foiţe pentru ţigările cu marijuana şi alte două flacoane pline cu marijuana.
Rapperul a fost acuzat pentru posesie de droguri, eliberat şi somat să se prezinte la tribunal pe 20 ianuarie.
sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments