Snoop Dogg, reţinut de vameşii norvegieni pentru că avea prea mulţi bani asupra lui

Rapperul american urma să participe la o întâlnire cu fanii săi, organizată într-un magazin din reţeaua Adidas, înainte de spectacolul din seara de vineri pe care trebuia să îl susţină la Spektrum Arena din Oslo.

Însă muzicianul american, al cărui nume real este Calvin Broadus Jr., nu a putut să intre în Norvegia, deoarece angajaţii de la controlul de frontieră l-au oprit pentru că avea “prea mulţi bani-gheaţă” asupra sa, informează femalefirst.co.uk.

În cele din urmă, rapperului i s-a permis să intre în Norvegia, iar Snoop Dogg şi-a cerut scuze celor 600 de fani care l-au aşteptat la Oslo pentru acea sesiune de autografe.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum “Tha Doggfather” şi “Malice N Wonderland”, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ’90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului “Starsky şi Hutch” (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără “Who Am I (What’s My Name)?”, “Gin and Juice”, “Groupie Luv”, “From tha Chuuuch to da Palace”, “Beautiful”, “Drop It Like It’s Hot”, “That’s That Shit” etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este “Doggumentary” (2011)
sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments