Snoop Dogg vrea să fie noul CEO al Yahoo!

Snoop Dogg vrea să fie noul CEO al Yahoo!

Rapperul în vârstă de 39 de ani: “Voi prelua conducerea Yahoo. Este nevoie de nişte conţinut de tip Snoop Dogg. Am spus destul”, informează contactmusic.com.

Fostul director general al Yahoo!, Carol Bartz, a fost concediată marţi prin telefon de preşedintele consiliului de administraţie al companiei, Roy Bostock. Tim Morse, şeful pe operaţiuni financiare, i-a preluat temporat funcţia. Yahoo! şi-a concediat directorul general deoarece compania a raportat rezultate sub aşteptări şi face faţă cu greu concurenţei cu rivali precum Facebook şi Google. Yahoo va pierde poziţia de cel mai mare vânzător de publicitate online din SUA în favoarea Facebook în acest an, potrivit firmei americane de cercetare EMarketer.

După mesajul postat de Snoop Dogg, pe Twitter a apărut un alt mesaj, de pe un cont despre care se crede că ar aparţine lui Morse: “Ha ha, Snoop Dog, îmi pare rău, poziţia (de CEO, n.r.) este deja ocupată. Îmi place să ascult muzica ta”.

Starul hip-hop nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns: ” Numele meu a contribuit deja la creşterea acţiunilor Yahoo, mă auzi! E timpul pentru o şedinţă”.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum “Tha Doggfather” şi “Malice N Wonderland”, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ’90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului “Starsky şi Hutch” (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără “Who Am I (What’s My Name)?”, “Gin and Juice”, “Groupie Luv”, “From tha Chuuuch to da Palace”, “Beautiful”, “Drop It Like It’s Hot”, “That’s That Shit” etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este “Doggumentary” (2011)

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.
sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments