Spyder aka 8Picioare feat. Shaoran – Strada plange sensul prod. SpoT

Escape Records prezinta videoclipul piesei “Strada plange sensul”. Inregistrarile au avut loc la UrbanSound si Cutover Studio.
Productia video (regie, montaj, filmari) ii apartine lui Dan Stroie.
Filmarile au avut loc in Craiova.

Escape Records a inceput in 2009 ca un crew local de graffiti (ESC Crew Craiova), care si-a extins activitatea si in plan muzical. In 2011 activitatea acestuia s-a suspendat, membrii alegand sa mearga un timp pe drumuri diferite. In prezent, o parte din vechii MC si beatmakeri, carora li s-au alaturat membrii noi, au decis sa reformeze vechiul proiect. Formula completa nu a fost inca anuntata insa ea include deja mai mult de 10 membrii din mai multe orase din tara. Pentru mai multe detalii legate de colaborari si afiliere, puteti sa-i contactati pe pagina oficiala de facebook.

“Strada plange sensul” este al doilea videoclip lansat de Spyder, fiind extras de pe viitorul sau album. Acesta intentioneaza sa lanseze primul sau material discografic in toamna aceasta. Pe canalul oficial de YouTube al Escape Records au mai fost deja lansate piesele: Metamorfoza, Paianjenul din Escape si Timpul nostru – trackuri ce vor aparea si pe album.

Distribuie

Comments

comments