Chimie & Shadowbox – SHOTTA (Interviu,Poze)

Vă aşteptaţi la cât mai multe colaborări intre Shadowbox si Chimie ? Ei bine ,toată treaba se lasă cu un album, dar până atunci artiştii continuă să tot lanseze clipuri. Pe pagina de Facebook a trupei Shadowbox puteţi urmării toate acţiunile trupei. Una dintre acţiuni a fost anunţarea celui mai nou clip ” SHADOWBOX & CHIMIE – SHOTTA “. Băieţii au postat pe Facebook câteva poze de curâd, care de-a dreptul ne bagă in ceaţă! Cadrele pe care acele poze le dezvaluie sunt trase la Biggie acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

O altă locaţie pentru acest clip a fost Fabrica , din Capitală, spaţiu dedicat antrenamentului de sporturi extreme .

 

 

 

 

Ca un plus adus informaţiilor de mai sus , ii vom lăsa pe artişti să vorbească un pic:

ShadowboxPiesa e exact ceea ce reprezinta cel mai bine Shadowbox: atitudine, energie, placerea de-a canta intr-un univers muzical dominat din ce in ce mai mult de muzica proasta si lipsa de substanta si cojones.

-Cine s-a ocupat de productia video?

Shadowbox: Cercel Lazar, basistul trupei Animal X si un prieten bun de-al nostru.

-Cine si de ce a ales locatiile respective?

ShadowboxAm ales Fabrica pentru ca mai facusem acolo o sesiune foto in vara si a iesit foarte bine, are tot ceea ce ne trebuia noua vizual, iar camera lui Biggie a fost o alegere pe care am negociat-o cu el, costurile ridicate permitandu-ne doar cateva ore de filmare bruta :))). Plus fumul special adus de la Hollywood a facut cred ca acest clip sa beneficeze de cel mai mare buget de la Marius Teicu incoace(glumesc normal). Camera aceea oricum are ceva special pentru ShadowboxChimie a locuit inainte acolo si tot acolo l-am si cunoscut prima oara.

-Când va apărea clipul ?

Shadowbox: Nu avem inca o data stabilita, urmeaza sa intre in montaj si postproductie curand.

-Cum credeţi că va percepe publicul această piesă / acest clip ?

ShadowboxVom lua premiul Nobel cu siguranta! :))

-Când va fi gata albumul?
Shadowbox: Nu avem nici pentru album o data precisa, nu cred ca asta e prioritar acum, important e sa lansam piese si sa sustinem concerte. Probabil in prima parte a anului va iesi un produs semnat Shadowbox si Chimie.

 

 

 

Distribuie

Comments

comments