Stres anunță lansarea albumului „Tot Răul Spre Bine” o dată cu un nou videoclip!

După ce a lansat „Mi Hai”, Stres revine cu un nou videoclip și, totodată, o veste pentru ascultători. Artistul va lansa albumul „Tot Răul Spre Bine” duminică, 6 decembrie, la clubul Colectiv din București. Alături de Stres, pe scenă vor urca Haarp Cord, Karie, ALAN & KEPA și Chronic, iar de warm up și after party se va ocupa Dj Abs. Intrarea se va face începând cu ora 21.00, prețul unui bilet fiind 20 RON.

Videoclipul pe care Stres l-a lansat în această seară se numește „MagicLand” și a fost realizat în colaborare cu Karie. Instrumentalul piesei „MagicLand” a fost produs de Tecko Starr, de mixaj și masterizare s-a ocupat Karie, iar înregistrările s-au desfășurat la SEEK Studio din București. Videoclipul a fost creat de Răzvan Ionescu și Cristian Vasilescu, iar video efx au fost asigurate de Sega (Frategrafia).

Despre conceptul albumului „Tot Răul Spre BineStres ne spune că a „văzut destul de mult rău întâmplându-se în țara mea, în cartierul meu și în casa mea. Cred din tot sufletul că răul prin care trecem nu face decât să ne călească și să ne șlefuiască, să scoată adevărații oameni din noi, ăia buni, ăia care vor să lupte în continuare și care, atunci când cad, se ridică mai puternici! E o lipsă de identitate mondială și, mai ales, națională. Tinerii nu mai știu cine să fie, ce modele să urmeze, ce e rău și ce e bine. Nici eu nu prea știu, dar, în puținele momente în care mă detașam de lume și eram conștient de ce se întâmplă și de cine sunt, am scris acest album în care sper că se vor regăsi cât mai mulți români!”

Vă invităm să aflați toate detaliile despre concertul de lansare „Tot Răul Spre Bine” pe pagina de Facebook a evenimentului și să rămâneți la curent cu activitatea lui Stres pe YouTube și Facebook.

Vizionare plăcută și vă așteptăm pe 6 decembrie la concertul de lansare!

 

Distribuie

Comments

comments