SUBSEMNATU TE FACE CUNOSCUT!

Vrei sa fii cunoscut? Acum ai sansa sa te faci remarcat, Subsemnatu te scoate din anonimat! Ți-ai dorit dintotdeauna să apari pe o compilație alături de artiștii tăi preferați și nu ai avut ocazia? Acum este momentul.

Tot ce trebuie să faci ca să apari pe materialul lui Subsemnatu și anume„1 Terra de instrumentale vol.2” alături de artiștii consacrați ai hip hop-ului românesc,Bibanu mixXLBitzaCarbonCumicuDragonu AKA 47Omu Gnom, Raku, Stres, Sisu Tudor ,Vlad Dobrescu, The Bridge CommitteeNeliOliniutzaEnerGIAGaniTache aka TKE EzekielOfficial, Perry Pete, Macanache și Dj GreWu este să  downloadezi legal „1 Terra de instrumentale vol. 1” de pe contul de Bandcamp (https://subsemnatu.bandcamp.com/album/subsemnatu-1-terra-de-instrumentale-vol-1-instrumentale), realizează un demo și trimite-l printr-un mail pe adresa subsemnatuexplicit@gmail.com cu subiectul Demo pentru 1 Terra de instrumentale vol.2. Atenție, vor intra în concurs doar cei care trimit pe e-mail, alături de demo și confirmarea precum că au downloadat legal!
Concursul este valabil până la sfârșitul lunii, iar câștigătorul o să fie anunțat printr-un e-mail!

În toamna acestui an, artistul lansează compilația „1 Terra de Instrumentale vol. 2”, ce cuprinde colaborări atât cu veteranii hip hop-ului cât și cu noul val de MC-ii, iar acum ai șansa să apari pe același material împreună cu toți rapperi din România!

Distribuie

Comments

comments