Trick It UP 2019

ţi place să trăieşti intens şi să duci totul la extrem? Ia-ţi BMX-ul, skate-ul sau trotineta şi hai un weekend la Cluj, unde ai ocazia perfectă să ne arăţi de ce eşti în stare, pentru că Trick It Up revine anul acesta cu cea de a 2-a ediţie! ?
Un mini-festival de 3 zile pline de nebunie, adrenalina, demonstrații de streetdance și street art şi muzică bună te asteapta în skateparkul nostru, care se va transforma într-un colţişor al culturii urbane!

Concursul Trick It Up se va desfăşura în perioada 6-8 septembrie, în format jam-session pentru BMX, SKATE şi TROTINETE, fiecare avand cate doua categorii: AMATORI si PRO. Concurenţii clasaţi pe primele 3 locuri de la fiecare categorie vor fi premiaţi. De asemenea anul acesta am introdus şi sesiunea de BEST TRICK, unde…cel mai bun ne va lua premiul!?

Împreună cu riderii din Cluj am planificat şi am pus totul la punct pentru ca voi să vă simţiţi cât mai bine pe întreaga perioadă a concursului!

Taxa de inscriere pentru concurs este de 25 RON şi se achită la faţa locului! Pentru sesiunea de BEST TRICK va exista o taxă separată de 15 RON.
?Dacă doreşti să participi la ambele taxa este de 30 de RON!?
❗️Taxa de participare include intrare gratuită la afterparty, o masă pe zi şi apă pe întreaga durată a evenimentului!❗️

So…GET READY TO TRICK IT UP!?

Event: https://www.facebook.com/events/2624279124290079/

Distribuie

Comments

comments