Videoclip ‘Linii de tramvai’

Dupa cum stiti ne place sa facem lucrurile bine chiar daca asta inseamna ca uneori dureaza mai mult decat preconizam. Am filmat, am refilmat, am decupat, bibilit, slefuit… si gata! Primul clip de pe Inspectia Tehnica Periodica se pregateste sa iasa la lumina. Premiera o facem pe Music Channel, duminica 6 noiembrie la 20:00.

Va las mai jos comunicatul de presa si va astept sa reveniti pe site si maine. Zilnic o sa va fac cadou cate o poza, un remix, o atentie…

6 noiembrie: premiera videoclip Deliric 1 feat. DOC – “Linii de tramvai”

Deliric 1 lanseaza pe 6 noiembrie videoclipul piesei “Linii de tramvai” (feat. DOC). Acesta va putea fi urmarit in premiera pe Music Channel duminica la 20:00, urmand sa fie facut public si in varianta necenzurata pe site-ul sau oficial: deliric1.ro .

Single-ul este inclus pe albumul ITP (“Inspectia Tehnica Periodica”) pe care artistul l-a lansat la sfarsitul lunii mai, ajungand in scurt timp unul din cele mai bine vandute albume romanesti in mediul online.

Noul videoclip a fost filmat in vara in capitala, in Berlin Club. Pentru vestimentatie s-a colaborat cu creatoarele de moda Chotronette, cu Fashion Lab si Ollie Gang Shop.

sursa: facemrecords.ro

Distribuie

Comments

comments