WGS Family si Noul Trap Wave din Cluj-Napoca

Trupa WGS Family alcatuita din 3 membri (WGS Luke, WGS Skelly, WGS Trilla) este un rap-group din Cluj-Napoca format la finalul anului 2015. Acestia au reusit sa ofere un nou contur pentru cultura trap romaneasca, fiind o trupa care se bazeaza si pe mesajul trasmis de melodiile lor, peste o selectie atenta de instrumentale. Adunate impreuna, toate aceastea construiesc vibe-ul oferit de WGS Family, facandu-i unici in industria trap din Romania.

Dupa lansarea mixtape-ului ‘Rege Nebvn” de WGS Trilla la inceputul anului 2016, acesta este semnat la Royal Junkie Music unde lanseaza primul lui album oficial de studio “Royal Trilla’ in februarie 2017. La scurt timp dupa lansare, Royal Junkie se desfiinteaza, iar membrii trupei WGS Family incep primii pasi spre infiintarea casei de discuri independenta WGS Family Records, sub care urmeaza sa fie lansate toate release-urile.

Anul 2019 aduce primul videoclip oficial din partea lui WGS Trilla pentru melodia “O Sa Mor Bogat”, fiind primul material sub numele WGS Family Records, care arata evolutia artistica din perioada de absenta a lui Trilla. Fiind incetiniti de pandemia globala, proiectele sunt amante, iar trupa lanseaza in decurs de 1 an mai multe single-uri, printre care “Ganduri Baked”, “Fac Asta” sau “Illuminati”.

Anul 2021 revine cu un nou videoclip oficial, pentru melodia “Ganduri Baked”. Compozitia videoclipului este un concept nou pentru Romania, reusind astfel sa transmita starea de singuratate prezenta in melodie, alcatuind o productie iesita din comun.

“Ganduri Baked” reprezinta starea de singuratate prin care trec cei doi artisti pentru a-si indeplini visul. Prima parte il prezinta pe Trilla, cand acesta poarta o conversatie cu el insusi si enumara sacrificiile necesare pentru succes. A doua parte il arata pe Luke, dar de data aceasta intr-un nou tip de singurate, adica singuratea printre oameni. Acesta, la randul lui, enumera momentele grele prin care e nevoit sa treaca, fiind in acelasi timp inconjurat constant de oameni, dar totusi singur. Ultima parte din videoclip uneste cele 2 singuratati, cei 2 artisti fiind pe un camp, departe de orice alte persoane. Aici ei vor sa sublinieze ca indiferent de incercarile prin care trebuie sa treaca, la final vor ramane singuri, dar impreuna. Acest concept ii prezinta pe cei doi ca o familie, care mereu vor fi acolo unul pentru celalalt.

In decursul urmatorului an, WGS Family anunta primul album de studio din partea trupei, pe langa alte mixtape-uri care urmeaza sa fie lansate de artisti pentru cariera lor independenta.

Clipul muzical a fost realizat de catre Concrete Rose Visuals, directed by Horea Merce & WGS Family.

Distribuie

Comments

comments