2SPE – Fratele Lu Chan feat. Tecko Starr & DJ Sfera

“Hiphopkulture.ro și-a deschis larg porțile precum o catedrală ce-și așteaptă enoriașii la rugăciune. Prin vitralii trec acum raze de lumină, căci alte doișpe ore din lumea întunericului s-au scurs, lăsând în grija noastră bucuria de a sărbători astăzi jumătate de secol de la nașterea fenomenului Hip-Hop.
Vibrăm, noi, muritorii, conduși de dorințe comune și trăim cu frica eternă cum că n-am fi neprihăniți. În schimb întoarcem spatele culturii, și hulim în casa artelor. Am îngenuncheat educația și am împușcat-o-n ceafă, iar pe nota de plată vom avea calculate penalități ce le vom onora, pioși, acceptând restrângerea unor drepturi și libertăți. O bună educație ne-ar ține departe copiii de falșii idoli pe care, astăzi, îi aclamăm în turnee naționale.
HipHopKulture.ro îndeamnă la cunoaștere și libertate.
Jos cenzura! ✌

Marcăm această zi importantă pentru istoria Hip-Hop-ului, cu un nou clip «2’ȘPE», marca Hiphopkulture.ro.

Fratele Lu Chan este un artist de Hip-Hop – Beatmaker, Producător şi MC – în vârsta de 34 de ani, născut în Reșița (probabil el știe taina oțelului de la Turnul Eiffel). A făcut valuri în industria Hip-Hop încă de la apariție și a primit admirația celor mai cunoscuți artiști de gen în urma unor concursuri de notorietate.
În 2018 a fondat împreună cu Breloc, Dilimanjaro şi Dementu’ – folosind sare, piper, succes și o minte sclipitoare – trupa de hip-hop Brigada Muzicală Contemporană.
În aceeași perioadă s-a dat prima dată REC în studioul BMC, într-o mansardă pe str. Luigi Cazzavillan. Astăzi îl putem găsi pe Fratele Lu Chan, la butoane, în BMC Studio la noua locație – vecină fostei – din str. Știrbei Vodă, nr. 60, București.”
Ciprian Alexandrescu

Instrumental produs de Tecko Starr, DJ Sfera la scratch, text scris si interpretat de Fratele Lu Chan, tot el s-a ocupat de mix/master @BMC Studio.

Filmare realizata de Cosmin Ștefan, montata de Ciprian Alexandrescu, imaginea fiind facuta de Cosmin Ștefan.

Proiectul a fost coordonat de Ciprian Alexandrescu care l-a avut asistent pe Vicențiu Popescu.

Distribuie

Comments

comments