MIXTAPE FESTIVAL 3 merge la Timisoara!

Editia a treia va avea loc in zilele de 1-2 septembrie la AGREMENT ARENA din Capitala Culturala Europeana 2023 si este produsa de Unity Festival si Rebel Music in colaborare cu partenerii.

Afisul este greu ca o facultate de profil cu profesori pentru mai multe generatii de rap underground si toti vor canta live. Peste 30 de artisti vor urca pe scena cu hituri clasice si piese in prima auditie, de la beat-urile old-school care au cimentat prezenta hip-hop-ului in muzica romaneasca in anii ’90 pana la sound-ul ultra-fresh din noul val!

Evenimentul este de neratat deoarece mai multe legende rap vor fi din nou impreuna pe aceeasi scena in Timisoara dupa mult timp, printre ei Norzeatic, Brugner, Cedry2k, Specii si Sisu alaturi de toata brigada Stradavarius si multi invitati, in timp ce scena locala este puternic reprezentata de Injektah si baietii de la MCs United.

EARLY BIRD PRE-SALE (valabile pana in 11 august la ora 23:59)
ABONAMENT FESTIVAL x 130 lei
https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-mixtape-festival-iii-88112/

Reguli de acces
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care pot fi folosite ulterior de artisti si producatori, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor.
Este interzis accesul cu camere foto-video profesionale fara acreditare iar in timpul concertelor este interzisa orice filmare cu durata mai mare de 3 minute.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Eveniment: https://www.facebook.com/events/1008099643881667/

Distribuie

Comments

comments