5 Motive pentru care să participi la Hypnoise Days – Underground Stories din Cluj-Napoca

Cultura underground reprezintă o varietate de forme de artă, fie că ne referim la muzică, stiluri de dans, arte vizuale precum grafitti, grass art, reverse graffiti, flash mob, improvizație, ori sporturi cum ar fi skateboarding sau roller skating. Toate aceste manifestări artistice formează cultura urbană.

Iti oferim cinci motive pentru care merita sa participi la “Hypnoise Days – Underground Stories“, eveniment organizat de asociatia Insula Creative Hub care are loc in perioada 24-26 septembrie la The Cosmic House din Cluj-Napoca:

1.Concert live Chimie

Daca asculti rap sau faci parte din cultura hip-hop, cu siguranta ai auzit macar o piesa de la Chimie, poate din perioada Specii, poate o bucata de pe proiectul Jungla. Cert e ca artistul a ajuns la tine intr-un fel sau altul. In ultimul timp, avand in vedere si situatia cu pandemia, Chimie a ajuns la Cluj cam o data pe an, deci e foarte probabil sa fie singura ta ocazie sa il asculti anul acesta!

Bonus: In deschidere canta Crocodealer (nu are el foarte multe piese lansate, insa, consideram ca are un timbru vocal interesant si mult potential de dezvoltare)

2. Muzica buna pe toata perioada evenimentului

Putem intelege faptul ca esti pasionat doar de o ramura a ceea ce reprezinta cultura hip-hop sau vrei sa participi la eveniment mai mult din curiozitate. Oricare ar fi motivul din spate, te asiguram ca Dj Vshyan si Dj Wicked (unul dintre cei mai experimentati dj din industrie) vor crea o atmosfera in stransa legatura cu conceptul evenimentului. Deci…da, poti sa iti strangi gasca de prieteni si sa veniti la o bere pe terasa, garantam noi pentru muzica!

3. Activitati pentru fiecare element din cultura hip-hop

Dupa cum probabil ca deja stiti, exista 4 mari elemente in hip-hop, ne referim la:

    • MC (deja am vorbit despre Chimie si Crocodealer), in plus, duminica de la ora 19:00 se organizeaza OPEN MIC, unde poate sa participe oricine considera ca are skill-urile necesare.
    • DJ (DJ WICKED / DJ VSHYAN)
    • Graffiti – vineri de la 17:00 la 22:00, putem sa urmarim diferiti artisti cum isi materializeaza creatiile intr-un spatiu special destinat artei lor: DEAS, LEJER, CIUMEG, MRN, RITMO – Graffiti Live Performance | ANA POPA – Graffiti MURAL Live Performance
    • Breakdance – sambata de la 16:00 la 18:00 avem ocazia sa vedem trupa Concrete Rockers, formata in 2017, toti membrii avand ani de experienta in spate.


Si daca toate aceste activitati nu au reusit sa va convinga, mai avem cateva!

In toate cele 3 zile puteti sa veniti sa admirati expozitia organizata de “Sa Fiti Cuminti“, artistii va pregatesc cateva opere din arta stradala.

Bragovski vine cu o expozitie de portret hip-hop + live performance.

Sebastian Arvai ofera o demonstratie live de tobe vineri si duminica.

Pentru iubitorii de stickere aveti sansa sa va intalniti cu BUCHAREST STICKERZ FEST, cu siguranta o sa gasiti ceva pe gustul vostru.

Sambata o sa fie sesiuni de live tattoo, tatuajele fiind si ele destul de prezente in cultura hip-hop.

Nu in cele din urma, duminica de la ora 17:00 va invitam la proiectia unui film documentar – Underground Stories.

4. Pretul

Stim ca nu e cea mai buna perioada pentru achizitii sau cheltuieli. Tocmai de aceea consideram ca preturile sunt destul de accesibile. Pentru zilele de vineri si duminica pretul de intrare este 25 de lei (cat un pachet de tigari) iar sambata accesul costa 50 de lei (un concert poate sa ajunga lejer la aceasta suma, fara toate activitatile de care va aminteam mai devreme).

5. Locatia

The Cosmic House este locatia perfecta pentru un astfel de eveniment, nu credem ca s-ar potrivi mai bine in alt loc din Cluj. Toate activitatile propuse au cadrul ideal pentru a se desfasura in cele mai bune conditii, ascultatorii de rap stiu foarte bine ca nu exista prea multe alternative pentru o seara underground. La The Cosmic House exista cate ceva pentru fiecare si suntem siguri ca nu o sa plecati dezamagiti de la locatie!

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag la “Hypnoise Days – Underground Stories“, pentru a petrece 3 zile alaturi de artisti din toate sferele culturii hip-hop!

 

Distribuie

Comments

comments