50 Cent e pe patul de spital

“Sunt in spital, dar discul meu «Gangsta Grillz Lost Tape» este finalizat si va fi lansat la timp”, a declarat el, miercuri, in primul sau mesaj postat pe Twitter, insotit de o fotografie care il prezenta pe un pat de spital.

“Nu vreau sa fiu operat”, continua rapperul in al doilea mesaj, insotit si acesta de o fotografie si in care ii cere pugilistului american Floyd Mayweather sa ii telefoneze. “Suna-ma, telefonul tau e inchis”, spune 50 Cent.

Potrivit declaratiilor facute pentru site-ul revistei de muzica rapp XXL de unul dintre apropiatii sai, DJ Drama, producator al discului pe care 50 Cent urmeaza sa il lanseze in curând, rapperul ar suferi de o infectie intestinala.

Un alt mesaj postat de 50 Cent este insotit de o fotografie care il arata pe rapper in timp ce intindea spre obiectivul aparatului trei jucarii din plus.

“Ma simt mai bine astazi, cred ca voi iesi in curând din spital”, spunea 50 Cent, intr-un mesaj postat joi dimineata. “Eminem m-a sunat aseara. il ador, e prietenul meu”, a adaugat rapperul.

Jurnalistii de la revista People isi pun insa intrebari in legatura cu veridicitatea spitalizarii artistului, vorbind despre coincidenta dintre problemele de sanatate si mesajele care au urmat si lansarea apropiata a noului disc al muzicianului.

“50 Cent sufera de o infectie intestinala – sau incearca doar sa atraga atentia?” – este titlul unui articol postat pe site-ul revistei People. Autorul sau citeaza o sursa anonima care spune ca presupusa internare a starului american este doar o strategie de marketing.


sursa: mtv.ro

Distribuie

Comments

comments