50 Cent va juca într-un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din Alaska

50 Cent va juca într-un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din Alaska

Rapperul 50 Cent va interpreta rolul unui proxenet în lungmetrajul “Frozen Ground”, un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din statul american Alaska, Robert Hansen.

Publicaţia Anchorage Daily News îşi informează cititorii că artistul Curtis Jackson – numele real al cântăreţului – a fost distribuit în “Frozen Ground”, relatează accesshollywood.com.

Nicolas Cage va juca şi el în acest film, ce detaliază ancheta desfăşurată de forţele americane de poliţie în încercarea lor de a-l prinde pe Hanson, ale cărui victime au fost prostituate şi dansatoare de striptease în anii ’70 – ’80 în oraşul Anchorage.

Robert Hansen a mărturisit că a ucis 17 femei. Pe unele dintre victimele sale, criminalul le elibera în pădurile din Alaska, înainte de a le vâna.

Nicolas Cage va juca rolul şerifului din Alaska care a investigat aceste crime. John Cusack îl va interpreta pe Robert Hansen, iar cântăreaţa Vanessa Hudgens va juca rolul singurei fete care a reuşit să scape după ce a fost prinsă de Hansen.

Filmările vor debuta în luna octombrie în oraşul Anchorage.

sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments