Un invingator, toti pentru Hip-Hop – Editia a II-a

Duminica aceasta este o zi a competitiei. Aceasta deoarece incepe cea de-a doua editie a concursului , un concurs initiat de baietii de la Conditii Grele Records in parteneriat cu clubul Underworld (situat pe str. Coltei, nr. 33).

Runda I ii va avea protagonisti pe Emy aka Trom, DX Montrey, Impulsiv, Nkz si La Obiect (initial, al cincilea concurent a fost 1Dezertor, dar, din motive proprii s-a retras). Acestia vor concura in ordinea in care au fost extrasi, batandu-se pentru un loc in finala acestei editii, ce va avea loc pe data de 30 octombrie 2011. Vor fi jurizati de catre Gonzales (New Talent Music) si Guvid si JoKeRu` (membrii Conditii Grele Records). Notele primite de acestia se vor transforma in voturi asemanatoare cele date de catre publicul prezent.

La intrare, cei ce doresc sa asiste la spectacol vor avea parte de mai multe surprize din partea organizatorilor. Si anume: un cd la alegere dintre albumele Guvid – “Iubirile lui Guvid” si JoKeRu` – “Marea Reveneala” sau compilatia “Un Invingator, Toti Pentru Hip-Hop vol.1” la alegere, un ticket pentru o bautura de la bar (o bere sau un suc), precum si un buletin de vot pentru ca voi sa va puteti sustine artistul sau trupa preferata.

Va asteptam la acest eveniment ce se anunta deja a fi incendiar.

Distribuie

Comments

comments