Brennan Savage – Tragedy II | Album

Brennan Savage a lansat albumul intitulat “Tragedy II”. Materialul contine 12 piese:

  1. Missing You Tonight
  2. Kiss Me On My Neck
  3. All She Wrote (feat. Killstation)
  4. Bury Me Next To My Baby
  5. Fire in the Sky
  6. XO
  7. Fighting For You (feat. Lil Tracy)
  8. Its Fine
  9. Paranoid
  10. Better Without Me
  11. Stuck in My Ways
  12. Fourth Goodbye

Auditie placuta!