Concert Eve in Ego Club Mamaia

Cantareata americana Eve, cunoscuta pentru piese ca “Who’s That Girl” sau “Gangsta Lovin'”, va concerta vineri, 3 august, in Ego Club dn Mamaia.

Castigatoare a premiului Grammy, actrita, prezentatoare TV si “Fashion Icon”, EVE Jihan Jeffers s-a nascut in Philadelphia, Pennsylvania pe data de 10 noiembrie 1978. Artista a vandut peste 7 milioane de albume in intreaga lume. In anul 2003 Eve a devenit mai mult decat o artista Hip Hop, dobandind propriul show TV, “EVE”, ce s-a desfasurat timp de trei sezoane. Cantareata si actrita, Eve a cunoscut un real succes si in lumea modei odata cu lansarea propriei linii de imbracaminte intitulata “Fethis”.

In anul 1999, artista si-a lansat primul album solo, intitulat “Let There Be Eve…Ruff Ryders’ First Lady“. Albumul a debutat pe locul intai in Top Billboard 200, fiind pentru a doua oara cand o artista rap atinge aceasta performanta.

Cel de-al doilea album al artistei a aparut pe piata in anul 2001 si a prezentat hiturile “Who’s That Girl” si “Let Me Blow Ya Mind”, realizat in colaborare cu Gwen Stefani, recompensat cu un premiu Grammy.

In vara anului 2002, Eve a realizat cel de-al treilea album al carierei sale, “Eve-Olution”, ce a fost premiat, de aceasta data, cu discul de aur.
sursa: bestmusic.ro

Distribuie

Comments

comments